بازدید نمایندگان اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان از موزه دانشگاه بیرجند

صبح روز سه شنبه 8 شهریورماه ۱۴۰۱ آقای حمزه سرپرست موزه های استان به همراه خانم بهروش، کارشناس امور موزه ها بازدیدی از بخش های مختلف موزه دانشگاه بیرجند داشتند.

در این بازدید، دکتر عقیلی سرپرست موزه دانشگاه بیرجند ضمن تشریح بخش های مختلف موزه، بر ضرورت اجرای مفاد توافقنامه صورت گرفته میان اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با دانشگاه بیرجند در باب همکاری در تجهیز موزه و اجرای طرح های داخلی آن که در تاریخ 1400/5/1 امضا شده بود داشتند و یادآور شدند، متاسفانه تاکنون بیشتر تعهدات اداره کل میراث فرهنگی محقق نشده است. همچنین سرپرست موزه خواستار فراهم شدن مقدمات برگزاری نشستی میان مدیران میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با دانشگاه بیرجند شدند.

آقای حمزه نیز پس از بازدید از بخش های موزه ضمن تایید زیرساخت های مناسب موزه در جهت حفظ و نگهداری میراث گرانبهای استان، بر ضرورت افزایش همکاری های دو طرفه و همچنین زمینه سازی انتقال بخشی از گنجینه ها و آرشیوهای تاریخی و هنری استان به موزه شدند.

نظر شما :