بازدید «معاون وزیر علوم» از موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند

۱۲ مهر ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۱ کد : ۲۰۲۶۹ اخبار

دوشنبه 11 مهرماه ۱۴۰۱ دکتر علی‌ خطیبی؛ معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت عتف، دکتر لامعی؛ ریاست دانشگاه بیرجند و هیأت همراه از موزه و مرکز اسناد و مفاخر بازدید کردند.

طی این بازدید دکتر عقیلی سرپرست موزه دانشگاه ضمن معرفی بخش های مختلف، هدف تاسیس موزه دانشگاه را پاسداشت هویت و میراث فرهنگی و آموزشی گذشتگان دانست و گفت موزه دانشگاه بیرجند  از بزرگترین موزه های دانشگاهی است که در محل اولین ساختمان دانشگاه بیرجند به مساحت بیش از 4000 متر مربع با زیربنای بیش از 3000 مترمربع واقع شده است.

در ادامه دکتر خطیبی؛ از تلاش های چشمگیر و هدفمند دانشگاه بیرجند در شکل گیری موزه ابراز خوشحالی کرد و قول مساعدت مالی قابل توجهی برای اتمام پروژه داد و تاکید کرد که سیاست مقام عالی وزارت تاسیس موزه در کلیۀ دانشگاه های وزارت برای هویت بخشی  به نسل جوان است.

آخرین ویرایش۰۷ آذر ۱۴۰۱

نظر شما :