بازدید از «گنجینه اداره کل ثبت احوال خراسان جنوبی»

۲۹ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۳ کد : ۲۴۸۳۷ اخبار

در راستای نکوداشت مفاخر و تعامل فی ما بین، بازدیدی از گنجینه اسناد هویتی مفاخر و شهدای اداره کل ثبت احوال خراسان جنوبی در روز دوشنبه 9 مرداد ۱۴۰۲ صورت گرفت. در این نشست که در محل دفتر کار مدیر کل ثبت احوال خراسان جنوبی برگزار شد، فخر ریاست موزه و مرکز اسناد دانشگاه بیرجند ضمن ارج نهادن تلاش های فرهنگی مجموعه ثبت احوال استان، بر تعامل هرچه بیشتر در اجرای برنامه های متعدد موزه دانشگاه بیرجند با ثبت احوال تاکید کرد. در این دیدار نیز مرتضی امیرآبادی زاده مدیر کل ثبت احوال استان خراسان جنوبی افزود: تعامل با مجموعه های فرهنگی در راستای معرفی مفاخر، بزرگان و شهدای والامقام خراسان جنوبی وجود داشته و در این مسیر اداره کل ثبت احوال استان همکاری لازم را خواهد داشت. مدیر کل ثبت احوال خراسان جنوبی در این دیدار با مسئول موزه دانشگاه بیرجند از ظرفیت بالای فرهنگی استان سخن گفت و ابراز داشت که رونمائی از اسناد هویتی مفاخر استان در کنار بازدید اقشار مختلف مردم از گنجینه این اداره کل می تواند گامی موثری در مسیر توسعه و معرفی بیش از پیش خراسان جنوبی باشد.

آخرین ویرایش۲۹ مرداد ۱۴۰۲

نظر شما :