بازدید «معاون اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان خراسان‌جنوبی» از مجموعه موزه و مرکز اسناد دانشگاه بیرجند

۲۹ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۳ کد : ۲۴۸۴۸ اخبار

ظهر روز شنبه 28 مرداد 1402 وحید بهفرنژاد معاون اداره کل میراث فرهنگی استان به همراه حمزه حمزه مسئول موزه های استان  از موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند بازدید کردند. طی این بازدید، ریاست موزه به تشریح بخش های مختلف مجموعه و اهداف و رسالت آن پرداختند و در ادامه ضمن یادآوری توافقنامه صورت گرفته میان اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با دانشگاه بیرجند در باب همکاری در راه اندازی موزه و تجهیز آن به ضرورت اجرای آن توافقنامه تاکید داشتند و خواستار همکاری بیش از پیش اداره کل میراث فرهنگی با دانشگاه بیرجند شدند.

همچنین در این دیدار وحید بهفرنژاد ضمن خرسندی از روند پیشرفت کار و زیرساخت های مناسب موزه دانشگاه، قول مساعد بر ضرورت افزایش همکاری های دو طرفه میان مجموعه میراث فرهنگی استان با موزه دانشگاه بیرجند داد.

آخرین ویرایش۲۹ مرداد ۱۴۰۲

نظر شما :