«دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور» از پروژه موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند دیدن کرد

دکتر محمدجواد صدری‌مهر، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهوری و هیئت همراه روز یکشنبه ۹ مهر ۱۴۰۲ در طی سفر به استان خراسان جنوبی و دانشگاه بیرجند از موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند بازدید کردند. در این بازدید مدیریت موزه و مرکز اسناد دانشگاه بیرجند ضمن تشریح بخش های مختلف این مجموعه به معرفی فناوری ها و امکانات نوین بکار رفته در موزه و مرکز اسناد پرداختند و به ضرورت هوشمندسازی و تعاملی کردن فضای موزه به منظور جذب حداکثری نسل جوان و هویت بخشی به آنان تأکید کردند. همچنین دستیار معاون رئیس جمهوری با اشاره به قدمت فرهنگی و وجود استعدادهای درخشان در استان خراسان جنوبی از فعالیت ها و تلاش های انجام شده در مجموعه قدردانی کردند.

نظر شما :