سخنرانی مجازی آقای جابر موسوی طراح فرش با موضوع «قابلیت های نرم افزار فتوشاپ در طراحی فرش»

۲۲ آذر ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۹ کد : ۱۰۹۹۴ اخبار دانشکده

آقای جابر موسوی طراح فرش به مناسبت هفته پژوهش سخنرانی ای با موضوع (قابلیت های نرم افزار فتوشاپ در طراحی فرش) ارائه نمودند؛ در این کارگاه مجازی به ارائه مطالب مفیدی درباره کاربردهای فتوشاپ در طراحی فرش های شهری در مهم ترین مناطق فرش بافی چون اصفهان، مشهد، تبریز و قم پرداختند. همچنین درباره چگونگی طراحی دستبافته های عشایری و روستایی و گلیم و گبه با ویژگی طرح های شکسته توضیحاتی ارائه کردند.

آقای موسوی با اشراف به شیوه های تولید فرش های مدرن دستباف، توضیحاتی درباره طراحی اینگونه فرش ها فرمودند و به قابلیت های فتوشاپ در بازسازی فرش های وزه ای و طراحی فرش های نامتعارف اشاره کردند. در پایان این نشست مجازی، پرسش و پاسخ در مورد بازار فرش و طرح و رنگ امروز فرشهای ایران و ... انجام شد.

آخرین ویرایش۲۳ آذر ۱۳۹۹