مراسم تکریم و معارفه معاون آموزشی دانشکده هنر برگزار شد.

۲۱ آذر ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۰ کد : ۱۱۲۲ اخبار دانشکده

مراسم تکریم و معارفه معاون آموزشی دانشکده هنر با حضور اعضای هیات علمی، کارمندان و مسئولین دانشکده در روز سه شنبه مورخ 97/09/20 در اتاق ریاست دانشکده هنر برگزار شد.

در ابتدا دکتر حسین بارانی، رئیس دانشکده، ضمن خوشامدگویی به کارکنان، از دکتر علی زارعی به دلیل پذیرش مسوولیت معاون آموزشی دانشکده هنر تشکر نمودند و همچنین از خدمات 4 ساله و ارزنده آقای دکتر محمد علی بیدختی در سمت معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده هنر قدردانی نمودند.

سپس دکتر بیدختی  از تمامی همکارنی که طی تصدی ایشان، با حوزه معاونت آموزشی همکاری داشته‌اند تقدیر و تشکر نمودند و اظهار امیدواری کردند  که تمامی اعضای خانواده دانشکده هنر در رشد و ترقی دانشکده همکاری داشته باشند؛ و در پایان دکتر علی زارعی، معاون آموزشی و پژوهشی جدید دانشکده، از ریاست دانشکده و همکاران که اعتماد کردند و مسئولیت حوزه معاونت آموزشی  را به ایشان سپردند صمیمانه تشکر نمودند.

آخرین ویرایش۲۱ آذر ۱۳۹۷