درخشش دانشجویان دانشکده هنر در طرح شتاب و کسب نشان زنده یاد دکتر گنجی

۰۹ آذر ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۲ کد : ۱۵۸۶۶ اخبار دانشکده
طرح شتاب در راستای شناسایی، حمایت و توانمندسازی دانشجویان ممتاز و برجسته دانشگاه بیرجند در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و به منظور فراهم آوردن امکانات و تسهیلات آموزشی، پژوهشی و فرهنگی برای هدایت هدفمند دانشجویان ممتاز دانشگاه بیرجند برای اولین بار در سال تحصیلی گذشته اجرا گردید.
درخشش دانشجویان دانشگاه بیرجند در طرح شتاب و کسب نشان زنده یاد دکتر گنجی

در سامانه شتاب تعداد 138 دانشجوی برتر شرکت داشتند و بیش از 700 فعالیت ثبت گردید که نهایتا تعداد 3 نفر از دانشجویان دانشکده هنر در طرح شتاب در برگزیده شدند.
 آقای محمد عبداله زاده، خانم شکیبا شمشیرگران و خانم زهرا اسدی عمله نشان زنده یاد دکتر گنجی را به عنوان بالاترین نشان پژوهشی دانشجویی در دریافت خواهند نمود.
گروه امور هدایت استعدادهای درخشان، ضمن تبریک به دانشجویان برگزیده این طرح، آرزوی موفقیت و کامیابی روزافزون برایشان در تمامی مراحل دارد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه طرح و سامانه شتاب به ادرس www.shetab.birjand.ac.ir مراجعه فرمایید.

آخرین ویرایش۰۹ آذر ۱۴۰۰