آیین گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران نمونه دانشگاه بیرجند

۱۵ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۳۷ کد : ۱۵۹۷۶ اخبار دانشکده

آیین گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران نمونه دانشگاه بیرجند با حضور جمعی از پژوهشگران برتر دانشگاه بیرجند روز یکشنبه 14 آذر 1400 بصورت حضوری و مجازی در تالار ولایت دانشگاه برگزار شد. به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در آیین گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه بیرجند، دکتر خامسان، رئیس دانشگاه بیرجند با تبریک فرارسیدن هفته پژوهش به تمامی پژوهشگران برتر و اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه  از همکاران پرتلاش حوزه معاونت پژوهشی و تمامی پژوهشگران دانشگاه که در راستای اعتلای نام دانشگاه قدم برمی‌دارند قدردانی کرد. در این مراسم از پژوهشگران برتر دانشگاه بیرجند در سال 1400 تقدیر به عمل آمد. که در دانشکده هنر دکتر حسین بارانی، عضو هیات علمی دانشکده بعنوان پژوهشگران برتر دانشگاه معرفی شدند.