بازدید دانش آموزان مدارس متوسطه از دانشکده هنر

۳۰ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۲ کد : ۱۸۰۱۸ اخبار دانشکده

همزمان با روز درهای باز دانشگاه بیرجند، با هدف آشناسازی دانش آموزان مدارس متوسطه با رشته‌های تحصیلی، فرصت‌های شغلی و همچنین ظرفیت‌ها و امکانات دانشگاه، دانش آموزان مدارس متوسطه از دانشکده هنر  بازدید کردند. در این بازدید ابتدا دکتر بارانی ریاست دانشکده هنر ضمن خوشامد گویی به دانش آموزان و دبیران محترم مدرسه ساره به اهمیت تحصیل در دانشگاه و نقش آن در پیشبرد اهداف جامعه توضیحاتی ارائه کردند. سپس سرکار خانم فخر ضمن معرفی از آثار هنری دانشجویان توضیحاتی در مورد رشته های تحصیلی دانشکده هنر بیان نمودند و در ادامه سرکار خانم دکتر پایدارفرد جهت آشنایی دانش آموزان از فعالیت دانشجویان در کارگاه های دانشکده هنر توضیحاتی ارائه فرمودند و در پایان سرکار خانم دکتر ظهوریان در مورد اهمیت رشته باستان شناسی و تحصیل در آن به دانش آموزان مشاوره و راهنمایی های لازم را انجام دادند.

آخرین ویرایش۳۱ فروردین ۱۴۰۱