برگزاری دومین دوره مسابقه کتابخوانی هنر دانشگاه بیرجند به همت انجمن علمی هنراسلامی

۱۰ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۸ کد : ۱۸۸۳۶ اخبار دانشکده

مسابقه کتابخوانی هنر با هدف ترغیب دانشجویان محترم دانشگاه به مطالعه کتب تخصصی هنر صورت پذیرفت. در این دوره ، کتاب تاریخچه کتابت خانم دکتر نوشین دخت نفیسی و بخش هنر تجلید موضوع مسابقه بود. هنر کتاب آرایی در تمدن اسلامی جایگاه ارزشمندی دارد و دانشجویان و علاقمندان هنر با مطالعه بر این موضوع  با تکنیک های ساخت جلدهای اسلامی، انواع کاغذ، قطع نسخه ها در دوره های مختلف و محتوا و تزیین انواع نسخه های ارزشمند چون مرقعات و هنرمندان تذهیبکار و خوشنویس و ... آشنا میشوند. امید است بتوان با برگزاری مسابقاتی از این دست، روحیه ی مطالعه علمی هنری را در بین جوانان عزیز رواج داد. از طرف معاونت فرهنگی دانشگاه بیرجند، به نفرات برگزیده نیز هدایای نقدی تقدیم میشود.