به همت هسته کارآفرینی و ارتباط با صنعت و جامعه دانشکد هنر؛

برپایی غرفه صنایع دستی دانشجویان دانشکده هنر در نمایشگاه واحدهای زیست بوم دانشگاه بیرجند

۲۷ مهر ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۷ کد : ۲۰۵۵۷ اخبار دانشکده

غرفه توانمندی های دانشجویان دانشکده هنر در رشته های صنایع دستی و هنراسلامی در بخش زیست بوم دانشگاه بیرجند در تاریخ 19 تا 26 مهرماه در محل نمایشگاه بین المللی بیرجند به همت هسته کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشکده هنر برگزار شد.

دکتر مریم ظهوریان، مسئول هسته کارآفرینی دانشکده هنر در این خصوص افزود: این نمایشگاه برای عرضه محولات و توانمندی های دانشجویان دانشکده هنر برگزار شد که با استقبال بی نظیر مخاطبان روبرو گردید.

شایان ذکر است محصولاتی نظیر، دستبافته های چرمی، سفال، چوب، زیورآلات و ... که توسط دانشجویان دانشکده هنر تولیده شده است در این نمایشگاه عرضه شد.

آخرین ویرایش۲۷ مهر ۱۴۰۱