بازدید دانش آموزان دبیرستان امام حسین(ع) از توانمندی های دانشکده هنر دانشگاه بیرجند

۲۳ آبان ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۱ کد : ۲۱۰۳۹ اخبار دانشکده

به گزارش دانشکده هنر، با هدف آشنایی دانش آموزان با بخش های مختلف دانشگاه و و در راستای ارتباط هرچه بیشتر جامعه و دانشگاه، روز یکشنبه 22 آبان ماه، جمعی از دانش آموزان مقطع متوسطه دبیرستان امام حسین(ع)، از دانشکده هنر بازدید کردند.
دکتر خلیل نژاد، رئیس دانشکده هنر در ابتدای این بازدید ضمن خیرمقدم به بازدیدکنندگان، در خصوص رشته های موجود در دانشکده هنر و قابلیت های اشتغال زایی رشته های زیر مجموعه هنر توضیحاتی ارائه کرد.
در ادامه بازدیدکنندگان از بخش‌های مختلف دانشکده هنر شامل کارگاه عکاسی، کارگاه چوب، کارگاه فلز، کارگاه جواهر سازی و نگارخانه بازدید کردند. شایان ذکر است در این بازدید دکتر مژگان خیرالهی، مدیر گروه صنایع دستی ضمن همراهی و میزبانی باز دیدکنندگان، توضیحات لازم را در خصوص کارگاه ها و توانمندی های مجموعه های دانشکده هنر ارائه کرد.