بازدید دانشجویان رشته صنایع دستی از نمایشگاه بین المللی صنایع دستی بیرجند

۱۰ آذر ۱۴۰۱ | ۱۵:۱۳ کد : ۲۱۴۶۳ اخبار دانشکده
بازدید دانشجویان رشته صنایع دستی از نمایشگاه بین المللی صنایع دستی بیرجند

به گزارش دانشکده هنر، دانشجویان کارشناسی ارشد صنایع دستی عصر سه شنبه 8 آذرماه 1401 ساعت 17 الی  19 در قالب درس طراحی هنرهای سنتی به سرپرستی خانم دکتر خیرالهی از نمایشگاه بین المللی صنایع دستی بیرجند بازدید کرده و با رشته های مختلف صنایع دستی از اقصی نقاط ایران از جمله پارچه بافی، هنر آبگینه، فلزکاری، هنرهای چوبی، زیراندازها، سفالگری، سبد و حصیربافی، سنگ های تزیینی و نیمه قیمتی و ... از نزدیک آشنا شدند. در طی بازدید دکتر خیرالهی از غرفه دانشجویان دانشگاه بیرجند نیز در این نمایشگاه بازدید و به آنان خدا قوت گفتند.

همچین گروهی دیگر  از دانشجویان ورودی 1398 تا 1401  رشته کارشناسی صنایع دستی عصر چهارشنبه 9 آذرماه 1401 ساعت 17 الی  19 به سرپرستی آقای کاظم ابراهیمی کارشناس گروه صنایع دستی  و همراهی خانم دکتر ظهوریان و خانم دکتر عظیم نژاد استادان محترم دروس خود  از نمایشگاه بین المللی صنایع دستی بیرجند بازدید کردند  و در این بازدید دانشجویان با رشته های مختلف صنایع دستی از اقصی نقاط ایران از جمله پارچه بافی، هنر آبگینه، فلزکاری، هنرهای چوبی، زیراندازها، سفالگری، سبد و حصیربافی، سنگ های تزیینی و نیمه قیمتی و ... از نزدیک آشنا شدند.