سخنرانی علمی با موضوع " تلفیق گیاهان مثمر و زینتی در طراحی منظر شهریبه نگاهی به تجربه باغ ایرانی" توسط عضو هیات علمی دانشکده هنر در پردیس کشاورزی برگزار شد

۱۳ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۷ کد : ۲۱۵۲۸ اخبار دانشکده

به گزارش دانشکده هنر، در ادامه سلسله برنامه های پژوهشی دانشکده هنر، سخنرانی علمی دکتر محمدرضا خلیل نژاد، رئیس دانشکده هنر، پیش از ظهر روز شنبه، 12 آذرماه در محل سالن آمفی تئاتر پردیس کشاورزی برگزار شد. در این نشست علمی که با حضور جمعی از اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارکنان برگزار شد، دکتر خلیل نژاد به ایراد سخنرانی در خصوص کشاورزی شهری و تلفیق گیاهان مثمر و زینتی در طراحی منظر شهری با نگاهی به تجربه باغ ایرانی پرداخت. در حاشیه این نشست، جمعی از اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشکده هنر ضمن بازدیداز بخش‌های مختلف دانشکده کشاورزی با حضور در اتاق ریاست پردیس کشاورزی با دکتر جهانی و دکتر محمودی در خصوص وضعیت آموزشی و پژوهشی رشته های هنر به بحث و تبادل نظر پرداختند. رئیس دانشکده کشاورزی، ضمن استقبال از حضور اعضای هیأت علمی دانشکده هنر در پردیس کشاورزی، از برگزاری سخنرانی هفته پژوهش دکتر خلیل نژاد در این پردیس تقدیر نموده و در خصوص ارتقای همکاری های پژوهشی میان رشته ای اعلام آمادگی نمودند. دکتر خلیل نژاد، رئیس دانشکده هنر، نیز ابراز امیدواری کرد این دیدارها و بازدیدها باعث افزایش تعاملات بین بخش‌های مختلف دانشگاه گردد. پایان بخش این مراسم اهدای لوح یادبود از سوی دانشکده هنر به پردیس کشاورزی بود. این لوح یکی از آثار فاخر دانشجویان هنر بود که به عنوان خاطره و یادگار این بازدید تقدیم ریاست پردیس کشاورزی گردید.