در ادامه سلسله برنامه های هفته پژوهش و با حضور مدیرعامل شرکت تعاونی روستایی زنان خراشاد؛ سخنرانی با عنوان "حوله بافی " برگزار شد

۱۸ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۴۹ کد : ۲۱۷۱۹ اخبار دانشکده

به گزارش دانشکده هنر، در ادامه برنامه های پژوهشی هفته پژوهش و با هدف آشنایی دانشجویان با هنرهای اصیل سنتی، نشست علمی حوله بافی برگزار شد. در این نشست با حضور خانم فاطمه ذاکریان، کارآفرین و مدیرعامل برتر حوزه زنان در سطح ملی و بانوی بصیر در روز دوشنبه 14 آذرماه و با حضور جمعی از علاقمندان برگزار شد. در این نشست دانشجویان با مسائل مربوط به این هنر آشنا شدند.

خانم فاطمه ذاکریان، بانوی توانمند بیرجندی با نیت خیرخواهانه‌ای که داشتند اقدام به احیا هنر حوله بافی کردند. حوله بافی در بین بانوان روستای خراشاد سابقه ی دیرینه دارد و ثبت ملی شده است. وی ضمن بیان تجربیات تلخ و شیرین و موانع و سختی های راه خود، به ایجاد انگیزه در دانشجویان هنر کمک شایانی نمودند به طوری که تعداد زیادی از شرکت کنندگان تمایل به شرکت در کلاس‌های آموزشی حوله‌بافی پیدا کردند. ایشان بزرگترین خوداشتغالی روستایی کشور را رقم زده است و با این کار، باعث ایجاد مهاجرت معکوس شدند، همچنین ایشان با احیای هنر حوله بافی بزرگترین خوداشتغالی روستایی را در کشور رقم زده است. شایان ذکر است این نشست از سوی گروه آموزشی فرش و با همکاری انجمن علمی هنراسلامی و فرش و کانون هنرهای تجسمی دانشگاه برگزار شد.