به مناسبت هفته پژوهش، ورکشاپ آموزش هنر خوشنویسی برگزار شد

۲۰ آذر ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۴ کد : ۲۱۷۹۴ اخبار دانشکده
به مناسبت هفته پژوهش، ورکشاپ آموزش هنر خوشنویسی برگزار شد

به گزارش دانشکده هنر،  به مناسبت هفته پژوهش ورکشاپ آموزشی هنر خوشنویسی پیش از ظهر روز پنج‌شنبه 17 آذرماه برگزار شد. در ادامه سلسله برنامه‌های هفته پژوهش، ورکشاپ آموزش هنر خوشنویسی با حضور استاد مهدی اسماعیلی مود، استاد خوشنویسی انجمن خوشنویسان ایران برگزار شد. در این ورکشاپ یک روزه که با هدف آشنایی دانشجویان با هنر خوشنویسی و چگونگی کتابت با قلم نی برگزار شد، استاد اسماعیلی‌مود به آموزش انفصالات و اتصالات در خوشنویسی جهت حسن خط پرداخت و در خصوص آموزش خوشنویسی در دوره های مقدماتی، متوسط، خوش، عالی، ممتاز، فوق‌ممتاز و استادی توضیحات کاملی ارائه نمود. این کارگاه آموزشی با کتابت اشعاری به خط نستعلیق توسط استاد اسماعیلی به پایان رسید. هنر اصیل خوشنویسی همواره در تاریخ و فرهنگ ایران اسلامی جاری بوده و نقش مهمی در حفظ منزلت فرهنگی و هویت ما دارد. در متون باستانی، دینی و فتوت نامه ها نیز به فراگیری خط زیبا که ریشه ی آن در دل آدمی است تاکید شده است . دانشجویان رشته هنراسلامی در طول تحصیل خود از دو کارگاه تخصصی خوشنویسی اسلامی بهره می برند. شایان ذکر است این کارگاه آموزشی از سوی گروه آموزشی فرش و با همکاری انجمن های علمی هنراسلامی، فرش، طراحی و چاپ پارچه و کانون هنرهای تجسمی به مسئولیت خانم سیده آمنه منصوری مهریان دانشجوی ارشد هنر اسلامی و دستیار پژوهشی گروه آموزشی فرش (دکتر آرزو پایدارفرد) و دبیر کانون هنرهای تجسمی برگزار شد.