بازدید مدیر و معاون برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه از دانشکده هنر

۲۰ آذر ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۹ کد : ۲۱۷۹۵ اخبار دانشکده
بازدید مدیر و معاون برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه از دانشکده هنر

به گزارش دانشکده هنر، بازدید مدیر و معاون برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه از دانشکده هنر، پیش از ظهر روز شنبه 19 آذرماه انجام شد. در این بازدید که با حضور دکتر محمد خراشادی زاده، مدیر برنامه، بودجه و تحول اداری و سرکار خانم نرگس اسداللهی، معاونت این مدیریت و مدیر امور مالی دانشگاه، دکترخلیل نژاد، رئیس دانشکده هنر، دکتر زارعی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده و حمیدزاده، رئیس اداره امور عمومی دانشکده برگزار شد، امکانات و زیرساخت های دانشکده هنر مورد بررسی و بازدید قرار گرفت. در این بازدید که حدود دو ساعت بطول انجامید، مسائل و مشکلات تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی از نزدیک مورد بازدید قرار گرفت. افراد مذکور در پایان این بازدید با حضور در سالن جلسات دانشکده، مباحث بازدید شده را جمع بندی و در خصوص حل مشکلات موجود، همفکری کردند.