از سلسله سخنرانی های هفته پژوهش؛

حکمت نهفته در باغ ایرانی با تکیه بر باغ و عمارت جهانی اکبریه در دانشکده هنر بررسی شد

۲۲ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۹ کد : ۲۱۸۵۹ اخبار دانشکده

به گزارش دانشکده هنر، گروه آموزشی فرش با همکاری انجمن‌های علمی هنراسلامی، فرش و کانون هنرهای تجسمی به مناسبت هفته پژوهش و در راستای آشنایی دانشجویان دانشکده هنر با حکمت نهفته در باغ ایرانی با تکیه بر باغ و عمارت جهانی اکبریه، اقدام به برگزاری این نشست به مدت دو ساعت با سخنرانی خانم سیده آمنه منصوری مهریان، دانشجوی کارشناسی ارشد هنر اسلامی دانشگاه بیرجند) در تاریخ 20 آذرماه نمود. باغ اکبریه نمونه بارزی از باغ ایرانی است که ثبت ملی شده و در سه دوره تاریخی زندیه، قاجاریه و پهلوی شکل گرفته و از نوع باغ‌های سکونتگاهی-حکومتی است. برخی از عرفا معتقدند که باغ ایرانی نمودی از بهشت در عالم ماده است . در این نشست بعد از بررسی عناصر و تزئینات بکار رفته در باغ و عمارت اکبریه، و نشان دادن کلیپی از آن، به حکمت نهفته در عناصر و تزئینات موجود در باغ اکبریه چون حوض، نور، درگاه، ایوان، رسمی بندی و ... پرداخته شد. شایان ذکر است مسئول برگزاری این نشست، خانم سیده آمنه منصوری مهریان دانشجوی کارشناسی ارشد هنر اسلامی و دستیار پژوهشی گروه آموزشی فرش (دکتر آرزو پایدارفرد) و دبیر کانون هنرهای تجسمی بوده است.