پیام تشکر و قدردانی رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه بیرجند از دکتر مریم ظهوریان بابت برگزاری موفق پیش رویداد تخصصی هنر و صنایع دستی

۲۲ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۶ کد : ۲۱۸۶۰ اخبار دانشکده

به گزارش دانشکده هنر، دکتر محمد اکبری رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه بیرجند، با ارسال پیام تشکر ، از زحمات دکتر مریم ظهوریان مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با صنعت و جامعه دانشکده هنر بابت برگزاری موفق پیش رویداد تخصصی هنر و صنایع دستی قدردانی کرد.

در متن پیام آمده است:

ضمن آرزوی توفیق و سلامتی روزافزون برای سرکارعالی بدین وسیله از همکاری و مساعدت های بی دریغ شما فرهیخته گرامی با مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه بیرجند جهت اجرای هرچه بهتر پیش رویداد تخصصی ایده های هنر و صنایع دستی کمال تشکر و قدردانی را دارم. پویایی و پایایی سرکارعالی را از خداوند منان مسئلت دارم.