برگزاری جلسه ستاد جذب دانشکده هنر

۱۸ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۰:۱۷ کد : ۲۳۰۸۱ اخبار دانشکده
برگزاری جلسه ستاد جذب دانشکده هنر

به گزارش دانشکده هنر، جلسه ستاد جذب دانشکده هنر پیش از ظهر روز دوشنبه 15 اسفندماه و با حضور دکتر خلیل نژاد، رئیس دانشکده هنر، دکتر صمدیه، مسئول اجرائی ستاد جذب دانشجو و سایر اعضای این ستاد برگزار شد.

در ابتدای این نشست، دکتر خلیل نژاد، رئیس دانشکده هنر ضمن بیان این مطلب که جلسات این ستاد بصورت منظم و ماهیانه برگزار می شود، تأکید کرد: در کنار برگزاری ماهانه این جلسات، درهای باز دانشکده هنر به روی دانش آموزان و خانواده ها نشان از اهتمام این دانشکده در ارتقای وضعیت کمی و کیفی پذیرش دانشجو در رشته های هنر دارد.

دکتر صمدیه، مسئول اجرائی ستاد جذب دانشجو در دانشگاه، ضمن بیان تجربیات ستاد جذب دانشجوی دانشگاه از اهمیت حفظ دانشجو و تقویت رابطه استاد و دانشجو در این زمینه صحبت نمود.

اعضای ستاد جذب دانشجو در دانشکده هنر ضمن بیان دغدغه ها، ایده ها و پیشنهادهای خود را ارائه نمودند. در پایان جلسه مقرر گردید با مشارکت دانشکده هنر برنامه های اثربخش و نوآورانه ای در ستاد جذب دانشجوی دانشگاه اجرا گردد.