تقدیر از برگزیدگان مسابقه عکاسی دانشکده هنر

۱۸ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۰:۴۲ کد : ۲۳۰۸۳ اخبار دانشکده
طی مراسمی و با حضور رئیس دانشکده هنر، از نفرات برگزیده مسابقه عکاسی دانشکده هنر تقدیر بعمل آمد.
تقدیر از برگزیدگان مسابقه عکاسی دانشکده هنر

به گزارش دانشکده هنر،طی مراسمی از برگزیدگان مسابقه عکاسی اردوی فردوس - طبس گروه آموزشی فرش تقدیر بعمل آمد.در این مراسم که روز دوشنبه 15 اسفندماه در محل اتاق جلسات دانشکده برگزار شد، عکسهای برگزیده توسط دکتر محمدرضا خلیل نژاد، رئیس دانشکده هنر، دکتر آرزو پایدارفرد، مدیر گروه آموزشی فرش مورد تقدیر قرار گرفت. این مراسم با حضور دکتر خزاعی و دکتر عظیمی نژاد از اساتید گروه حاضر در سفر، مهندس حمیدزاده رئیس اداره امور عمومی دانشکده هنر، مریم شمسی نژاد کارشناس گروه فرش و جمعی از دانشجویان دارای آثار برگزیده برگزار شد.

شایان ذکر است این مسابقه با موضوع بناهای تاریخی، ابنیه مذهبی، بافت تاریخی و هنر و طبیعت بود و دکتر حاجی زاده نیز سرپرستی این اردو را عهده دار بود.