بازدید دانش‌آموزان هنرستان کوثر از دانشکده هنر

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۷:۱۷ کد : ۲۳۶۲۸ اخبار دانشکده
بازدید دانش‌آموزان هنرستان کوثر از دانشکده هنر

به گزارش دانشکده هنر، با هدف آشنایی دانش آموزان با رشته های هنری دانشکده هنر دانشگاه بیرجند، بازدید دانش آموزان هنرستان کوثر از بخشهای مختلف دانشکده هنر انجام شد. این بازدید که با هماهنگی ستاد جذب دانشجوی دانشکده هنر، در روز شنبه 9 اردیبهشت 1402انجام شد، دانش آموزان هنرستان کوثر بیرجند از کارگاه های رشته های فرش، هنراسلامی و صنایع دستی و نگارخانه دائمی دانشکده هنر که از دستاوردهای دانشجویان هنر است دیدن کردند و در خصوص چگونگی پذیرش در رشته های مختلف هنری و بازار کار هنر سوالات خود را مطرح نمودند. این بازدید به سرپرستی دکتر پایدارفرد استادیار دانشکده هنر انجام شد. در این بازدید دکتر پایدارفرد در خصوص مزایای تحصیل در دانشگاه بیرجند، امکانات این دانشگاه و ویژگی های رشته های هنری دانشگاه بیرجند صحبت کردند و به شرح ایده پردازی و تکنیک خلق آثار هنری دانشجویان دانشکده هنر پرداختند.