کسب دو عنوان برتر در دوازدهمین جشنواره دانشگاهی حرکت: دانشکده برتر و انجمن برتر در حوزه کارآفرینی

۲۳ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۹ کد : ۲۳۶۹ اخبار دانشکده

دستاوردهای علمی و هنری دانشجویان دانشکده هنر در دوازدهمین جشنواره دانشگاهی حرکت مورد ارزیابی قرار گرفت. مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره دانشگاهی حرکت در محل سالن پردیس مرکزی دانشگاه برگزار شد. این مراسم با حضورمسئولان،کارشناسان و انجمن های علمی شرکت کننده در جشنواره برگزار شد و از میان ۳۹ غرفه شرکت کننده در جشنواره دانشگاهی حرکت، از انجمن های خلاق، غرفه های برتر، انجمن های برتر در حوزه کارآفرینی، دانشکده برتر، انجمن های علمی برتر، نشریه های برتر در حوزه انجمن های علمی، اساتید مشاور و دبیران انجمن های علمی تقدیر بعمل آمد. انجمن های علمی دانشکده هنر موفق به کسب رتبه با عنوان "دانشکده برتر" و انجمن علمی صنایع دستی، موفق به کسب رتبه برتر در حوزه کارآفرینی شد.