افتخارآفرینی دانشجوی دانشکده هنر در سی و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور

۲۵ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۳ کد : ۲۴۸۱۹ اخبار دانشکده

به گزارش دانشکده هنر و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، حامد شاه حسینی، دانشجوی دانشکده هنر دانشگاه بیرجند در مراسم اختتامیه سی و هفتمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور در رشته سیره معصومین(ع)، مقام اول را کسب کرد.

مسابقات قرآن و عترت دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف اعتلای دانش، ایمان، اخلاق و بصیرت دینی دانشجویان  و توسعه فضای معنوی و قرآنی و نیز زمینه‌سازی انس و الفت آنان با قرآن کریم و سیره معصومین(ع) و تدبر و عمل به آن آموزه‌ها همه ساله برگزار می‌شود.
کسب این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون ایشان را از خداوند متعال خواستاریم.

آخرین ویرایش۲۵ مرداد ۱۴۰۲