موفقیت دانش آموخته دانشکده هنر در اخذ پذیرش دکتری

۱۳ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۴ کد : ۲۴۹۹۳ اخبار دانشکده
موفقیت دانش آموخته دانشکده هنر  در اخذ پذیرش دکتری

به گزارش دانشکده هنر، امیرحسین عباسی، دانش آموخته رشته هنر اسلامی دانشگاه بیرجند از سه دانشگاه کاشان، هنر اصفهان و شاهد تهران موفق به اخذ پذیرش در مقطع دکتری گردید. وی دارنده کسب رتبه برتر در میان فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ورودی ۱۳۹۵رشته هنراسلامی دانشگاه بیرجند،حائز رتبه ۵ و ۱۷ در کنکور سراسری ارشد در مجموعه پژوهش هنر و صنایع دستی (قبولی در رشته صنایع دستی دانشگاه هنر تهران)،دارنده رتبه اول در میان فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد با معدل ۱۹.۳۰ در رشته صنایع دستی گرایش پژوهش در هنرهای سنتی و قبولی در مقطع دکتری دانشگاه شاهد از طریق آیین نامه استعداد درخشان می باشد. چاپ ۹مقاله پژوهشی و ۷ کنفراسی و چاپ ۱ کتاب در حوزه کنکور کارشناسی ارشد صنایع دستی از تالیفات ایشان می باشد.

آخرین ویرایش۱۳ شهریور ۱۴۰۲