انتصاب دکتر مهدی ضیائی به عنوان استاد راهنمای استعدادهای درخشان دانشکده هنر

۰۶ آبان ۱۴۰۲ | ۰۷:۲۲ کد : ۲۵۵۳۱ اخبار دانشکده
انتصاب دکتر مهدی ضیائی به عنوان استاد راهنمای استعدادهای درخشان دانشکده هنر

به گزارش دانشکده هنر، دکتر مهدی ضیائی عضو هیأت علمی گروه آموزشی باستان‌شناسی، طی ابلاغی از سوی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه به عنوان استاد راهنمای استعدادهای درخشان دانشکده هنر منصوب شد.

در این ابلاغ آمده است:(( نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایسـتگیهای علمی و اجرایی جنابعالی به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشـی و پژوهشـی به مـدت یک سال از تاریخ 1402/7/1 به عنوان اسـتاد راهنمای استعدادهای درخشان دانشـکده هنر منصوب میشوید. اطمینان دارم با اتکال به خداوند سبحان و بهرهگیری از مشارکت و همفکری همکاران دانشـگاهی منشاء خـدمات ارزندهای خواهید بود. توفیق روزافزون جنابعالی و اعتلای جایگاه دانشگاه بیرجند را آرزومندم.))

دکتر ضیائی، دانش آموخته دانشگاه تربیت مدرس در رشته شهرسازی در مقطع دکتری است. وی تا کنون، مسئول مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه بیرجند، ریاست دانشکده هنر دانشگاه بیرجند، معاون آموزشی دانشکده هنردانشگاه بیرجند، مسوول کارآفرینی و استعدادهای درخشان دانشکده هنر، مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی بافت فرسوده شهرداری بیرجند، مدیریت طرح و برنامه شهرداری بیرجند، عضو کمیسیون زیباسازی شهرداری بیرجند، مشاور شهرداری بیرجند در امور سیستم یکپارچه شهرسازی شهرداری، مشاور مدیر عامل سازمان نوسازی و بهسازی بافت فرسوده، عضو نظام مهندسی معدن خراسان جنوبی در رشته مهندسی نقشه برداری، عضو نظام مهندسی عمران خراسان جنوبی در رشته های مهندسی نقشه برداری و شهرسازی، کارشناس رسمی دادگستری در رشته امورثبتی و نقشه برداری و ...... بوده است.