افتخار آفرینی دانشجوی دانشکده هنر دانشگاه بیرجنددر سومین جشنواره ملی فرهنگی ذوالفقار

۲۹ آبان ۱۴۰۲ | ۲۳:۵۱ کد : ۲۵۸۶۸ اخبار دانشکده
حامد شاه حسینی، دانشجوی دانشکده هنر دانشگاه بیرجند در سومین جشنواره ملی فرهنگی هنری ذوالفقار موفق به کسب مقام نخست در بخش خوشنویسی دانشجویی شد.

به گزارش دانشکده هنر و به نقل از دبیرخانه جشنواره ملی فرهنگی هنری دوالفقار، حامد شاه حسینی، دانشجوی دانشکده هنر دانشگاه بیرجند موفق به کسب مقام نخست در بخش خوشنویسی دانشجویی شد.

سومین دوره جشنواره ملی فرهنگی هنری ذوالفقار اردیبهشت ماه سال جاری و به میزبانی کرمان و با رویکرد هنر خلاق ، وحدت بخش و امید آفرین برگزار شد و آثار ارسالی به دبیرخانه این جشنواره پس از داوری در خردادماه به مرحله نهائی راه یافتند.
 از دانشگاه بیرجند خانم فاطمه برادران شرکاء و حامد شاه حسینی به مرحله نهائی این جشنواره راه پیدا کردند که آقای شاه حسینی موفق به کسب مقام نخست بخش دانشجوئی در این جشنواره شد.

شایان ذکر است این جشنواره با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه فنی حرفه ای و دانشگاه فنی حرفه ای استان کرمان برگزار شد.