در راستای اهداف ستاد جذب دانشجو؛ بازدید دانش آموزان دبیرستان هاجر از دانشکده هنر دانشگاه بیرجند

۲۱ آذر ۱۴۰۲ | ۰۷:۱۵ کد : ۲۶۲۵۷ اخبار دانشکده
بازدید دانش آموزان دبیرستان دخترانه هاجر از بخش های مختلف دانشکده هنر برگزار شد.

به گزارش دانشکده هنر، در راستای برنامه های ستاد جذب دانشجو دانشکده هنر و با هدف آشناسازی دانش آموزان با رشته ها و توانمندی های این دانشکده، پیش از ظهر روز یکشنبه ۱۹ آذرماه، ۹۰ نفر از دانش آموزان دبیرستان هاجر از بخش های مختلف دانشکده هنر بازدید کردند‌. دکتر سامان فرزین، عضو هیات علمی گروه باستان شناسی و نماینده دانشکده هنر در ستاد جذب دانشجو ضمن اعلام این خبر،گفت: در این بازدید دانش آموزی بخشهای مختلف دانشکده شامل نگارخانه، کارگاه های چوب، حجم، قلم زنی، شیشه، لابراتوار باستان شناسی، آزمایشگاه رنگرزی و سایر قسمت‌های این دانشکده مورد بازدید قرار گرفت.

دکتر علی زارعی،معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده هنردر ابتدای این بازدید، ضمن خیر مقدم به دانش آموزان، بخشهای مختلف دانشکده هنر را معرفی کرد. دکتر مژگان خیراللهی، مدیرگروه صنایع دستی نیز ضمن خیرمقدم به دانش آموزان و مربیان شرکت کننده، ابراز امیدواری کرد شاهد حضورشان به عنوان دانشجو در دانشکده هنر باشیم. دکتر آرزو پایدارفرد،مدیر گروه فرش،نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور دانش آموزان دبیرستان هاجر، این بازدید را فرصت خوبی جهت آشناشدن دانش آموزان با قابلیت ها و توانمندی های دانشکده هنر عنوان کرد. بازدید از نمایشگاه هفته فرهنگ و کتابخانه مرکزی دانشگاه از دیگر برنامه های این بازدید بود. شایان ذکر است این بازدید با حضور دکتر سامان فرزین و دبیران و دانش آموزان دبیرستان دخترانه هاجر برگزار شد.

آخرین ویرایش۲۱ آذر ۱۴۰۲