برگزاری ژوژمان پایانی دانشجویان دانشکده هنر

۱۳ بهمن ۱۴۰۲ | ۲۳:۲۹ کد : ۲۶۸۸۶ اخبار دانشکده
ژوژمان پایانی دانشجویان دانشکده هنر از تاریخ ۷ لغایت ۱۲ بهمن ماه برگزار شد.
برگزاری ژوژمان پایانی دانشجویان دانشکده هنر

به گزارش دانشکده هنر، در ادامه برگزاری ژوژمان های دانشجویان دانشکده هنر، ژوژمان پایانی دانشجویان این دانشکده از تاریخ 7 لغایت 12 بهمن ماه برگزار شد.

دکتر حسین بارانی، رئیس دانشکده هنر ضمن اعلام این خبر گفت: در ژوژمان پایانی نیمسال اول سال تحصیلی 1402 دانشجویان رشته های مختلف تحصیلی این دانشکده و در قالب گروههای فرش، هنر اسلامی، شهرسازی، چاپ پارچه و صنایع دستی زیر نظر اساتید مجرب این دانشکده به ارائه آثار عملی خود پرداختند.

وی در ادامه افزود: در ژوژمان این نیمسال آثار عملی دروس سفال و سرامیک،جواهر سازی، قلمزنی، حجم سازی، مینیاتور و تذهیب، طراحی پایه،  انسان وطبیعت و طراحی، هندسه نقوش، حفاظت و مرمت فرش، مبانی هنرهای تجسمی، عکاسی پایه، نگارگری، چاپ ارگانیک، چاپ پارچه مقدماتی، مینیاتور و تذهیب، مبانی معماری داخلی، رنگ و نقطه فرش، خوشنویسی و طراحی حروف، بافت فرش، گل و مرغ و ..... ارائه و در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.

دکتر بارانی در ادامه خاطر نشان کرد: بزودی آثار منتخب نیمسال اول 1402 در قالب نمایشگاه تخصصی دانشجویان دانشکده هنر در معرض دید عموم بازدیدکنندگان و علاقمندان قرار خواهد گرفت.