برگزاری کارگاه خلاقیت و ایده‌پردازی در طراحی هنری محصول زرشک

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۳:۲۸ کد : ۲۷۸۰۲ اخبار دانشکده
تعداد بازدید:۲۶۲
برگزاری کارگاه خلاقیت و ایده‌پردازی در طراحی هنری محصول زرشک

به گزارش دانشکده هنر و به نقل از هسته کارآفرینی دانشکده هنر، کارگاه خلاقیت و ایده‌پردازی در طراحی هنری محصول زرشک، در روز چهارشنبه 19اردیبهشت 1403 در محل سالن مهندس امینی ساختمان مانا 3 دانشگاه بیرجند برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، مهندس جعفری (کارشناس مرکز نوآوری)، ضمن خوش‌آمدگویی به میهمانان و حاضرین در جلسه، رویداد ملی استارتاپ ویکند تخصصی زرناب را معرفی کرده و سپس دکتر ضیایی از تلا‌ش‌های انجام شده در جهت برگزار هر چه بهتر این رویداد تشکر کرده و روند کلی و نحوه برگزاری این رویداد را برای حاضرین در جلسه تشریح کردند. در ادامه خانم دکتر ظهوریان، مسئول هسته کارآفرینی دانشکده هنر به معرفی ایده‌های مختلف این محصول پرداخته و تاکید کردند علاوه بر خود محصول، برای تنه، شاخه و برگ آن نیز کاربردهای زیادی مصور است که دانشجویان می‌توانند از آن استفاده نمایند. ایشان حوزه لوازم آرایشی، لوازم تزئینی و لوکس، حوزه نساجی و رنگ را از جمله بخش‌هایی معرفی کردند که با توجه بیشتر به این محصول، می‌توانند خروجی‌های مطلوبی داشته باشند. خانم دکتر مالکی از اعضای هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه بیرجند نیز توضیحاتی در ارتباط با محصول زرشک ارئه کردند و کاربرد رشته هنر در سایر رشته‌ها را برای حاضرین در جلسه یادآور شدند. در ادامه مهندس شورستانی به معرفی استارتاپ پرداخته و مفاهیم مرتبط با خلاقیت و ایده در حوزه زرشک را تشریح کردند. ایشان با بیان مثال‌های کاربردی و ملموس از ایده‌هایی که در نگاه اول اهمیت چندانی نداشته اما با پیگیری و پشتکار ایده‌پردازان آنها به نتیجه رسیده، دانشجویان را برای حضور در این رویداد ملی تشویق و ترغیب کردند.

منبع خبر: https://karafarini.birjand.ac.ir/posts/

آخرین ویرایش۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳