با ابلاغی از سوی رئیس دانشگاه بیرجند، مدیر گروه فرش دانشکده هنر منصوب شد.

۰۳ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۶:۳۰ کد : ۲۸۵۸۹ اخبار دانشکده
با ابلاغی از سوی رئیس دانشگاه بیرجند، مدیر گروه فرش دانشکده هنر منصوب شد.

به گزارش دانشکده هنر، براساس ابلاغی از سوی دکتر لامعی، رئیس دانشگاه، دکتر محمدامین حاجی زاده، عضو هیأت علمی گروه آموزشی فرش را به عنوان مدیر گروه آموزشـی فرش دانشکده هنر منصوب کرد.

در بخشی از این ابلاغ آمده است:

نظر به مراتب تعهد ، تجارب و شایســـتگیهای علمی و اجرایی جنابعالی، به مـوجب این ابلاغ و با حفظ ســـمت آموزشــی و پژوهشــی، به مـدت دو سال به عنوان مدیر گروه آموزشـی فرش منصوب میشوید. مقتضــــی است ضــمن مطالعه دقیق سـند چشم انداز و برنامۀ 5 ساله گروه، در خصوص نظارت بر حسن اجرای آیین نامه ها و دستورالعملهای ذیل اقدام لازم مبذول فرمایید:

- آیین نـامه جامع مـدیریت دانشـگاهها و مؤسـسات آموزش عالی، پژوهشـی و فناوری؛

- رئوس انتظارات دانشــگاه (بر اساس شــرح وظایف سازمانی، مصوبات هیأت نظارت، ارزیابی و تضــمین کیفیت و ســند چشم انداز)؛

- دستورالعمل میزان و نحوه حضور وفعالیت اعضای هیأت علمی دانشگاه

اطمینان دارم با اتکال به خداونـد سـبحان و بهره گیری از مشارکت و همفکری همکاران دانشـگاهی، منشاء خـدمات ارزنده ای خواهید بود. کامیابی روزافزون جنابعالی و اعتلای جایگاه دانشگاه بیرجند را آرزومندم.

آخرین ویرایش۰۳ شهریور ۱۴۰۳