اخذ بورس پژوهشی کشور جمهوری اسلواکی توسط دو نفر از اعضای هیات علمی دانشکده هنر

۰۵ تیر ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۶ کد : ۳۸۶۶ اخبار دانشکده

دو نفر از اعضای هیات علمی دانشکده هنر، دکتر هما مالکی و دکتر حسین بارانی موفق به اخذ بورس پژوهشی کشور جمهوری اسلواکی جهت گذراندن دوره فرصت مطالعاتی در این کشور شدند. برنامه ملی اعطای بورس فرصت مطالعاتی برای حمایت از فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی دانشجویان، اساتید، پژوهشگران و هنرمندان از سال 2005 توسط وزارت آموزش و پرورش، علم، تحقیقات و ورزش جمهوری اسلواکی در حال اجرا می‌باشد. اساتید دانشگاه و پژوهشگران می‌توانند با پیشنهاد یک طرح پژوهشی مشترک با اساتید کشور اسلواکی، حداکثر به مدت 10 ماه از این نوع فرصت مطالعاتی استفاده نمایند.

در فراخوان 2019 این برنامه، تعداد 66 عنوان طرح پژوهشی مشترک در حوزه بین‌المللی از اساتید کشورهای مختلف مورد پذیرش واقع شده است که در این میان تعداد 5 استاد ایرانی از دانشگاه‌های بیرجند، تهران، اصفهان و سمنان موفق به اخذ بورس فرصت مطالعاتی شده‌اند.