برگزاری کارگاه تشعیر در نگارگری در دانشکده هنر

۱۳ آبان ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۴ کد : ۵۱۶۳ اخبار دانشکده

کارگاه تشعیر در نگارگری مکاتب تبریز از مجموعه برنامه‌های تخصصی هنرهای تجسمی توسط دکتر کریم میرزایی، عضو هیئت علمی دانشگاه هنر اسلامی تبریز، به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری دانشکده هنر در محل سالن شهید بهشتی پردیس شهداء برگزار شد. در این کارگاه دانشجویان دانشکده هنر و سایر موسسات آموزشی و همچنین تعدادی از هنرمندان و استادان شهر بیرجند شرکت نمودند.

دکتر کریم میرزایی در ابتدای این کارگاه، اصول و مبانی صحیح هنر نگارگری و نقاشی ایرانی را به دانشجویان معرفی نمودند و سپس در خصوص طراحی موتف‌های مختلف به دانشجویان آموزش داده شد. همچنین در پایان برگزاری این کارگاه، دکتر حسین بارانی، رئیس دانشکده هنر و آقای ناصر نبی زاده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان جنوبی از این کارگاه آموزشی بازدید نمودند و در پایان با هنرمندان و دانشجویان عکس یادگاری گرفته شد.