‏استاد راهنمای استعدادهای درخشان دانشکده هنر

۲۳ آذر ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۸ کد : ۵۹۴۲ اخبار دانشکده

به موجب ابلاغی از سوی دکتر محسن آیتی، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، خانم وحیده حسامی  عضو هیأت علمی دانشکده هنر به عنوان ‏اسـتاد راهنمای اسـتعدادهای درخشان دانشـکده هنر  منصوب شد.‏ در بخشی از این ابلاغ آمده است:

نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایسـتگی های علمی و اجرایی سرکار عالی، به موجب این ابلاغ و با حفـظ سـمت آموزشـی و پژوهشـی، به مـدت یک سال از مورخ 98/07/01 به عنوان اسـتاد راهنمای اسـتعدادهای درخشان دانشـکده هنر منصوب میشوید. اطمینان دارم با اتکال به خداوند سـبحان و بهره گیری از مشارکت و همفکری همکاران دانشگاهی، منشاء خدمات ارزنده ای خواهید بود. خانم وحیده حسامی و عضوهیأت علمی گروه آموزشی فرش می‌باشد. پذیرش و چاپ 4 مقاله علمی ـ پژوهشی در نشریات معتبر داخلی، ارائه 15 مقاله در همایش‌ها و کنفرانس‌های معتبر ‏ملی، عضو کمیته علمی و داور مقالات همایش ملی فرش دستباف خراسان جنوبی و  داور دانشگاهی جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور در سال 93، 94 و 97 ، مدیر داخلی نشریه علمی ترویجی نگارینه هنر اسلامی، عضو کمیته اجرایی و علمی همایش ملی فرش دستباف خراسان جنوبی، عضو کمیته اجرایی همایش ملی باستان شناسی، عضو کمیته تبلیغات و سمعی و بصری المپیاد ورزشی دانشجویان دختر کشور از جمله سوابق علمی ـ پژوهشی و اجرایی ایشان است.

رزومه خانم وحیده حسامی

آخرین ویرایش۲۳ آذر ۱۳۹۸