مسابقه عکاسی فرش در قاب تصویر

۲۶ آذر ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۳ کد : ۶۰۶۷ اخبار دانشکده

به مناسبت هفته پژوهش، مسابقه عکاسی "فرش در قاب تصویر" با همکاری انجمن علمی فرش دانشکده هنر و با حضور دانشجویان رشته فرش  برگزار گردید. این رویداد با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان با ویژگی های شاخص فرش استان، آشنا شدن با مراکز تولیدی و بازار فرش و صنف مرتبط با آن و به تصویر کشیدن مراحل مختلف تولید فرش و معرفی هر چه بیشتر این هنر اصیل در منطقه خراسان جنوبی برگزار شده است. این مسابقه با محور عکاسی خلاقانه از فرش دستباف و ابعاد مختلف هنری آن همچون طرح و نقش، رنگ‌بندی، کیفیت و بافت، فرش و اعتقادات، فرش و اقتصاد، فرش و دکوراسیون داخلی، فرش و اشتغالزایی، فرش و فرایند تولید، و فرش و حضور در زندگی، طراحی گردید. مسابقه در دو بخش عکاسی با تلفن همراه و دوربین داوری گردیده و در پایان به نفرات برتر جوایزی اهدا خواهد شد. عکس های برتر در نمایشگاهی در محل دانشکده هنر به نمایش درخواهد آمد.