سفر علمی دانشجویان گروه باستان شناسی به سرایان و فرودس

۲۶ آذر ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۱ کد : ۲۱۹۴۶ اخبار دانشکده

به گزارش دانشکده هنر، در راستایی آشنایی دانشجویان با محوطه های تاریخی و کاوش های باستان شناسی انجام شده در استان خراسان جنوبی، سفر علمی دانشجویان باستان شناسی در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه مورخ 23 و 24 آذرماه در شهرستان های سرایان و فردوس برگزار شد. دانشجویان در این بازدید علمی از مناطق باستانی سرایان و فردوس شامل موزه سرایان، حمام سنتی سرایان، بازار سنتی سرایان، مسجد جامع سرایان، محله تاریخی سردشت، شهر تاریخی تون، راسته بازار قدیمی فردوس، حمام فیروز، مسجد کوشک، مدرسه علیا، حمام سردشت و تپه ها و مناطق دیدنی باستانی بازدید کردند. شهر فردوس، قدمتی مربوط به دوران اشکانیان دارد و در  بعد از اسلام نیز شاهد بقایای شهر تاریخی با آثاری بینظیر است. لازم به ذکر است مهندس زال حسینی معاون اداری و مالی دانشکده فنی فردوس و مهندس شبنم زاده مدیر اداره میراث فرهنگی شهرستان فردوس، در برگزاری هر چه بهتر این بازدید تلاش بسیار ارزنده ای داشتند که از این بزرگواران کمال تشکر و قدردانی را داریم.

شایان ذکر است این بازدید به سرپرستی دکتر علی زارعی و دکتر سامان فرزین از اعضای هیأت علمی گروه باستان شناسی دانشکده هنر انجام شد.