در راستای اهداف ستاد جذب دانشجو؛ بازدید دانش آموزان پایه نهم دبیرستان هاجر از دانشکده هنر دانشگاه بیرجند

۳۰ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۷ کد : ۲۲۰۱۸ اخبار دانشکده

به گزارش دانشکده هنر، در راستای برنامه های ستاد جذب دانشجو دانشکده هنر و با هدف آشناسازی دانش آموزان با رشته ها و توانمندی های این دانشکده، پیش از ظهر روز سه شنبه 29 آذرماه، 82 نفر از دانش آموزان پایه نهم دبیرستان هاجر از بخش های مختلف دانشکده هنر شامل نگارخانه، کارگاه های چوب، حجم، قلم زنی، شیشه، لابراتوار باستان شناسی، آزمایشگاه رنگرزی و سایر قسمت‌های این دانشکده بازدید کردند. در ابتدای بازدید دکتر سامان فرزین نماینده دانشکده هنر در ستاد جذب و هماهنگ کننده بازدید ضمن خیر مقدم به دانش آموزان، دانشکده هنر را سرآغاز کارآفرینی و اشتغال زایی در شرایط کنونی معرفی کرد. دکتر علی زارعی، معاون آموزشی دانشکده هنر نیز ضمن خیرمقدم به دانش آموزان و مربیان شرکت کننده، ابراز امیدواری کرد شاهد حضورشان به عنوان دانشجو در دانشکده هنر باشیم. دکتر صمدیه، رئیس مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور دانش آموزان دبیرستان هاجر، این بازدید را فرصت خوبی جهت آشناشدن دانش آموزان با قابلیت ها و توانمندی های دانشکده هنر عنوان کرد.

بازدید از مرکز مانا2 از مجموعه مراکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه و حضور در نمایشگاه رویش یلدائی 2 از دیگر برنامه های این بازدید 4 ساعته بود. شایان ذکر است این بازدید با حضور دکتر خلیل نژاد، رئیس دانشکده هنر، دکتر زارعی، معاون آموزشی دانشکده، دکتر سامان فرزین عضو هیأت علمی گروه باستان شناسی، دکتر ضیائی، مسئول مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه و دبیران و دانش آموزان دبیرستان دخترانه هاجر برگزار شد.