برگزاری ۱۲ ژوژمان پایان ترم توسط گروه صنایع دستی

۰۱ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۳ کد : ۲۲۵۰۵ اخبار دانشکده
در ادامه برگزاری امتحانات پایان ترم دانشکده هنر، ژوژمان پایانی گروه صنایع دستی برگزار شد
برگزاری ۱۲ ژوژمان پایان ترم توسط گروه صنایع دستی

به گزارش دانشکده هنر، همزمان با برگزاری امتحانات پایان ترم دانشکده ، ژوژمان پایانی دانشجویان گروه صنایع دستی برگزار شد.

دکتر مژگان خیراللهی، مدیر گروه آموزشی صنایع دستی ضمن اعلام این خبر گفت: طبق روال هر نیمسال تحصیلی، دانشجویان، دروس مختلف تحصیلی خود را که در آن نیمسال فراگرفته اند را بصورت عملی ارائه می نمایند. وی در ادامه خاطر نشان کرد: در این نیمسال حدود 12 ژوژمان که مربوط به دروس مختلف ارائه شده توسط گروه آموزشی صنایع دستی بود، توسط دانشجویان این گروه بصورت عملی ارائه و در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.

دکتر خیراللهی، همچنین گفت: این کارها در قالب دروس انسان طبیعت طراحی، کارگاه طراحی پایه، مبانی هنرهای تجسمی، طراحی سنتی، کارگاه صنایع دستی، طراحی هنرهای سنتی، کارگاه تخصصی صنایع دستی، کارگاه حجم سازی و .....   ارائه شد.

وی ضمن سپاس از اساتید این دروس، اعلام کرد: این ژوژمان ها توسط فرزانه فخر، حسین عباس زاده، وحیده حسامی، راضیه فریور، کاظم ابراهیمی، مهرنوش داوودی، گلناز شریفی، لیلی خراشادی زاده، دکتر مریم عظیمی نژاد، دکتر مژگان خیرالهی در طول نیمسال تحصیلی به دانشجویان آموزش داده شد.

مدیر گروه صنایع دستی در پایان خاطر نشان کرد: آثار برتر این ژوژمان ها بزودی در قالب نمایشگاهی در معرض دید علاقمندان قرار خواهد گرفت.