در ادامه سلسله برنامه های هفته پژوهش، سخنرانی با موضوع عروسک الیاف طبیعی ساخته شده از کچه برگزار شد

۲۲ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۴ کد : ۲۱۸۵۸ اخبار دانشکده

به گزارش دانشکده هنر، گروه آموزشی فرش با همکاری انجمن‌های علمی هنراسلامی، فرش و کانون هنرهای تجسمی به مناسبت هفته پژوهش و در راستای آشنایی دانشجویان دانشکده هنر با کچه و ساخت عروسک الیاف طبیعی ساخته شده از کچه، اقدام به برگزاری این نشست به مدت دو ساعت با سخنرانی خانم مهلا یوسفی کارشناس ارتباط تصویری و دارنده ثبت اختراع ساخت عروسک بومی روستای چنشت از الیاف کچه در تاریخ 19 آذرماه کرد. مهمترین شاخص این نوع عروسک‌ها طبیعی بودن شمایل عروسک می‌باشد؛ که باعث می‌شود افراد با این نوع عروسک ارتباط خوبی برقرار کنند. در ساخت عروسک نیز می‌توان از روش‌های صنعتی، دستی و یا هردو استفاده کرد. ساخت این عروسک با سوزن انجام می¬گیرد و نیاز به تهیه ابزار با قیمت بالا ندارد. شایان ذکر است مسئول برگزاری این نشست، خانم سیده آمنه منصوری مهریان دانشجوی کارشناسی ارشد هنر اسلامی و دستیار پژوهشی گروه آموزشی فرش (دکتر آرزو پایدارفرد) و دبیر کانون هنرهای تجسمی بوده است.