جشن سالانه دانشکده هنر به مناسبت پاسداشت روز دانشجو

۱۸ آذر ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۶ کد : ۵۷۹۲ اخبار دانشکده

جشن سالانه دانشکده هنر به مناسبت پاسداشت روز دانشجو ، روز یکشنبه 17 آذر ماه 1398 در محل سالن سالن آیت الله شهید بهشتی پردیس شهدا برگزار شد. این جشن به همت کانون هنرهای تجسمی، انجمن های علمی و اعضا هیات علمی دانشکده  هنر و با حضور خانم دکتر حسینی رئیس گروه هدایت استعداد درخشان دانشگاه، هیات رئیسه دانشکده هنر، اساتید، کارمندان و دانشجویـان برگزار شد.

برنامه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید ، ذکر صلوات بر محمد و آل محمد (ص) و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز شد. در این برنامه جناب آقـای دکتر بارانی ریاست دانشکده هنر، ضمن خـوشـامدگویی و گرامیداشت روز دانشجو، با بیان تاریخچه روز دانشجو پرداخت و متذکر شد که برگزاری چنین مراسمی بایستی یادآور رسالتهای اصلی و اساسی دانشجویان باشد.

در ادامه خانم دکتر حسینی ، رئیس گروه هدایت استعداد درخشان دانشگاه پس از تبریک روز دانشجو به حاضرین و جمیع دانشجویان، پیرامون اهداف و رسالت دفتر هدایت استعداد درخشان دانشگاه به سخنرانی پرداختند.

از دیگر برنامه های این مراسم، پخش نماهنگ، استندآپ کمدی و همچنین تقدیر از نفرات برگزیده دانشکده در سال تحصیلی گذشته بود که با حضور هیات رئیسه دانشکده هنر و مدیران گرو های آموزشی  برگزار شد و لوح تقدیر و جوایز به همه نفرات برگزیده اهدا شد.