برگزاری بازدید علمی دانشجویان گروه باستان شناسی و مهندسی شهرسازی دانشکده هنر

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۱ کد : ۲۳۹۲۹ اخبار دانشکده
بازدید علمی دانشجویان گروه باستان شناسی و شهرسازی از شهرهای تربت جام، خواف و تایباد انجام شد.
برگزاری بازدید علمی دانشجویان گروه باستان شناسی و مهندسی شهرسازی دانشکده هنر

به گزارش دانشکده هنر، بازدید علمی دانشجویان گروه باستان شناسی و مهندسی شهرسازی از اماکن تاریخی و محوطه های باستانی شهرستان های تربت جام، خواف و تایباد از روز پنج شنبه 21 اردیبهشت به مدت دو روز برگزار شد.

دکتر علی زارعی، سرپرست این بازدید ضمن اعلام این خبر گفت: بازدید مذکور در چارچوب دروس سرفصل گروه و با هدف آشنایی دانشجویان با آثار تاریخی و محوطه های باستانی شهرهای تربت جام، خواف و تایباد صورت گرفت و دانشجویان با روند تغییرات این آثار در ادوار مختلف تاریخی قرار گرفتند.

مجموعه تاریخی شیخ احمد جام، شهر تاریخی بوزجان، مدرسه غیاثیه خرگرد، مسجد ملک زوزن، مزار زین الدین ابوبکر تایبادی و غیره از جمله اماکن تاریخی بود که توسط دانشجویان مورد بازدید قرار گرفت.

شایان ذکر است این بازدید با حضور 40 نفر از دانشجویان گروه شهرسازی و باستان شناسی و همراهی دکترحسین کوهستانی و دکتر حسین بارانی انجام شد.