ارائه ی پژوهش «لباس از منظر قرآن» در درس مبانی هنر وجلوه های آن در قرآن

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۱ کد : ۲۳۹۷۱ اخبار دانشکده
ارائه ی پژوهش «لباس از منظر قرآن» در درس مبانی هنر وجلوه های آن در قرآن

به گزارش دانشکده هنر، جهت آشنایی دانشجویان هنراسلامی با موضوعات هنری مطروحه در قرآن، در روز یکشنبه 24 اردیبهشت در محل سالن فرهنگ معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، موضوع لباس از منظر قرآن در یکی از جلسات درس «هنر و جلوه های آن در قرآن» زیر نظر دکتر پایدارفرد بررسی شد.

تنوع موضوعی لباس در قرآن فراتر از لباس ظاهر، مرتبط با طبیعت و آفرینش و معنویت مطرح شده است. برای مثال، تقوا لباس پوشاندن معایب در انسان است، شب چون لباسی برای آرامش و همسران، چون لباسی پوشاننده عیوب هم و آشکارکننده زیبایی ها و ارزش های هم هستند. در خصوص جنس لباس نیز در آیاتی به بانوان بهشتی که دیبا و حریر سبز رنگ به همراه دستنبدی از مروارید یا طلا بر دست دارند اشاره شده است. در آیه 26 سوره اعراف خداوند می فرمایند : برای شما لباس را جهت پوشش بدن و آراستگی قرار دادیم و البته لباس پرهیزگاری بهتر است. خداوند همچنین در آیه 112 سوره نحل مردمی را مثال میزنند که در آرامش و نعمت قرار داشتند اما ناسپاسی کردند و خداوند به آنها لباس فقر و ترس پوشانیدند. پس از ارائه ی یکی از دانشجویان، پرسش و پاسخ پیرامون موضوع لباس مطرح شد. یکی از بهترین روش های دوستی با قرآن، مطالعه قرآن و فهم کاربردهای آن روش پژوهش موضوعی در قرآن است که به شکل گیری گفتمان قرآنی در بین جوانان می انجامد.