ساختمان جدید مرکز مشاوره و درمان دانشگاه بیرجند با حضور مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح شد.

ساختمان مرکز مشاوره و درمان دانشگاه بیرجند طی مراسمی در روز جمعه 20 مهر ماه با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، استاندار خراسان جنوبی، ریاست دانشگاه بیرجند، نمایندگان استان خراسان جنوبی و تنی چند از مسئولان استانی و کشوری، افتتاح گردید. ساخت این مرکز با زیربنای 700 مترمربع درسال 1393 آغاز شد و با اعتبار پنج میلیارد و 517 میلیون ریال، امسال به بهره‌برداری رسید. این ساختمان در دو طبقه و شامل 6 اتاق مشاوره، اتاق کارشناسان، اتاق مدیریت، سالن پذیرش، سالن اجتماعات و سه اتاق آموزشی/کارگاهی می‌باشد. لازم به ذکر است مرکز مشاوره و درمان دانشگاه بیرجند از سال ۱۳۷۷ شروع به کار کرده و در دو بخش مرکز مشاوره و درمان، و مرکز بهداشت و سلامت (درمانگاه فرهیختگان)، زیر نظر معاونت دانشجویی مشغول فعالیت است.