برگزاری طرح نوروز کرونایی در مرکز مشاوره دانشگاه بیرجند

این طرح با شعار سلامت روان و حال خوب از ۲۵ اسفندماه ۱۳۹۹ آغاز می شود و تا ۲۰ فروردین ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت.

با توجه به شرایط حاکم در جامعه و پیامدهای اجتماعی و روانی کرونا و ممنوعیت های مسافرت نوروزی، دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان با همکاری مراکز مشاوره دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سعی دارد با ارائه چنین برنامه‌هایی ضمن آموزش‌های علمی و  محتوای سرگرم کننده، سنگینی و تاثیرات کرونا را کاهش دهد .و با مشارکت دانشجویان در طرح مذکور حس همدلی و یکپارچگی را تقویت کنند.

با توجه به اهمیت موضوع، بین 120 دانشگاه و موسسه آموزش عالی، 14 مرکز مشاوره انتخاب شده و مسئول برگزاری این طرح گردیدند و مرکز مشاوره دانشگاه بیرجند به عنوان مرکز مشاوره منتخب منطقه 9 کشور، در تاریخ 19 فروردین 1400 با همکاری مرکز مشاوره دانشگاه فرهنگیان مشهد این برنامه را اجرا می­کنند.

در ایام نوروز، دانشجویان به مدت 2/5 ساعت (17 الی 19:30) به صورت مجازی  به برنامه های آموزشی که با حضور مهمانان و اساتید برجسته کشوری اجرا می­شود و شامل برنامه های شاد و مفرح (مسابقه، اجرای موسیقی، استندآپ کمدی، معرفی جاذبه های استانی) می­باشد، دسترسی خواهند داشت.

کلید واژه ها: نوروز کرونایی

نظر شما :