برگزاری نشست روسای مراکز مشاوره و مراکز بهداشت و درمان دانشگاههای سراسر کشور با دفتر مشاوره و سلامت

این نشست در تاریخ ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ با حضور روسای مراکز بهداشت و درمان به همت دفتر مشاوره و سلامت برگزار گردید.

در این جلسه آقای دکتر هادی صمدیه رئیس و نماینده مرکز مشاوره و توانمند سازی حضور داشت.

از جمله بخش های مختلف این برنامه می­توان به موارد ذیل اشاره کرد:

1.  سخنرانی آقای دکتر صفاری نیا تحت عنوان (ارائه سیاست های حوزه مشاوره و بهداشت و درمان)
  2.  سخنرانی آقای مرادی (ارائه گزارش در خصوص سمپوزیوم ها و کانون های دانشجویی همیاران سلامت روان)
  3.  سخنرانی خانم تجسسی (ارائه فعالیت های حوزه بهداشت و درمان)
  4.  سخنرانی خانم وقار (ارائه گزارش مالی و تفاهم نامه های وزارت کشور و ستاد مبارزه با مواد مخدر)
  5. سخنرانی خانم خلجی (ارائه گزارش در خصوص آگاه سازی و افزایش سواد سلامت)
  6. سخنرانی خانم فرطوسی (ارائه گزارش کلی در خصوص برگزاری کارگاهها و وبینارها در سه ماهه تابستان)
  7. سخنرانی آقای داوری (ارائه گزارش کارنامه سلامت جسم و روان)

در پایان نظرات و پیشنهادات توسط روسای دیگر مراکز عنوان شده و مورد بحث و بررسی قرار گرفتند. شایان ذکر است که این جلسه که با حضور حداکثری اعضا همراه بود به مدت 3 ساعت طول کشید.

نظر شما :