اولین نشست معاونت دانشجویی با همکاران مرکز مشاوره و توانمند سازی

۰۴ مهر ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۵ کد : ۱۴۵۵۸ اخبار
این جلسه با حضور جناب آقای دکتر موسوی معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند با حضور ریاست مرکز مشاوره آقای دکتر هادی صمدیه و کارشناسان مرکز در تاریخ ۴ مهر ۱۴۰۰ برگزار شد.

در ابتدای این نشست صمیمانه آقای دکتر هادی صمدیه ضمن خیر مقدم، به معرفی همکاران مرکز و شرح وظایف هر کدام پرداختند.

آقای دکتر موسوی با تاکید بر اهمیت بازگشایی دانشگاه و آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۰ صحبت خود را آغاز   و خاطر نشان کردند با توجه به قرار گرفتن در شرایط کنونی (کرونا) و اهمیت سلامت روان دانشجویان و جامعه دانشگاهی، نقش مرکز مشاوره و توانمند سازی در بخش های مشاوره، برگزاری وبینار ها، حفظ تعامل مستمر با دانشجویان را پر رنگ اعلام کردند.

در ادامه آقای دکتر صمدیه به بیان دغدغه­ های مرکز مشاوره در پایش مشکلات دانشجویان، برنامه ریزی حضور دانشجویان در خوابگاه ها و ..... پرداختند.

در انتها پیشنهادات و نقطه نظرات کلیه همکاران در مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

آخرین ویرایش۰۷ مهر ۱۴۰۰

نظر شما :