جلسه داخلی سرگروه‌های مشاوره آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی

سرگروه‌های مشاوره آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی در تاریخ ۱۸ مهر ماه ۱۴۰۰ با رئیس مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند دیدار کردند. این جلسه در مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

در این جلسه، دکتر هادی صمدیه، رئیس مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند، سه محور زیر را جهت همکاری مطرح نمودند:

• طرح درهای باز دانشگاه
  • طرح دانش افزایی مشاوران و معلمان آموزش و پرورش استان
  • برگزاری وبینارهای روان‌شناختی برای دانش‌آموزان و والدین

دکتر صمدیه از مشاوران خواستند که در ارتباط با طرح درهای باز دانشگاه که هدف آن معرفی دانشگاه بیرجند و پتانسیل‌های آن به دانش‌آموزان است، نسبت به معرفی دانش‌آموزان جهت شرکت در تور بازدید از دانشگاه اقدام نماید.

خانم بنی اسدی، سرگروه مشاور‌ه‌ی استان و مشاور دبیرستان فرزانگان، و خانم شفیعی، سرگروه مشاوره‌ی استان و مشاور دبیرستان نرجسیه، از موارد مطرح شده توسط دکتر صمدیه استقبال کردند و مقرر شد که دانشگاه بیرجند بستر را جهت آموزش‌های روان‌شناختی به مشاوران، معلمان، دانش‌آموزان و والدین آن‌ها فراهم نماید. همچنین مقرر شد که مرکز مشاوره آموزش و پرورش نسبت به اطلاع‌رسانی گسترده به گروه‌های هدف اقدام نماید.

نظر شما :