اولین نشست معارفه کانون همیاران سلامت روان با حضور ریاست مرکز دکتر هادی صمدیه

این نشست با حضور آقای دکتر هادی صمدیهء (رییس مرکز مشاوره و توانمندسازی) و خانم فاطمه نادری (کارشناس واحد آموزش، پژوهش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مرکز مشاوره و توانمندسازی)، روز سه‌شنبه ۲ آذر ماه ۱۴۰۰ در سالن بشارت مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

این نشست جهت معرفی کانون همیاران سلامت روان به دانشجویان ورودی 1399 روان‌شناسی برگزار گردید. در ابتدای این جلسه، آقای دکتر صمدیه به معرفی مرکز مشاوره و توانمندسازی و فعالیت‌های آن و بیان هدف نشست پرداختند. در ادامه، اهداف، فعالیت‌های سابق، وظایف همیاران، نحوه عضویت و مزایای عضویت در کانون دانشجویی همیاران سلامت روان توضیح داده شد. در انتهای جلسه، به سؤالات دانشجویان پاسخ داده شد و مواد اساسنامه کانون دانشجویی همیاران سلامت روان توسط خانم نادری بیان شد.

لازم به ذکر است، این نشست اولین جلسه از سلسله جلسات معرفی کانون همیاران سلامت روان به دانشجویان به تفکیک ورودی و رشته بود.

نظر شما :