تقدیر از دانشجویان فعال در حوزه سلامت روان و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی

مرکز مشاوره و توانمندسازی به مناسبت گرامیداشت شانزدهم آذر ماه، روز دانشجو، از دانشجویان فعال در حوزه سلامت روان و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی قدردانی کرد.

جناب آقای دکتر هادی صمدیه، رئیس مرکز مشاوره و توانمندسازی از دانشجویان فعال در حوزه سلامت روان و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در سال 1400 قدردانی کرد. بر این اساس از آقایان یوسف اسفلانی، علی ملاکی و امین‌رضا امیری‌نژاد از کانون دانشجویی همیاران سلامت روان، خانم مریم هادی، دبیر کانون مهارت‌های زندگی و آسیب‌های اجتماعی، خانم معصومه محمدی، دبیر انجمن علمی روان‌شناسی، آقایان سجاد سبزه‌کار، سلمان باقرزاده و پوریا حسین‌آبادی از بین مربیان همتا به خاطر همیاری در فعالیت‌های مرکز مشاوره و تلاش در جهت ارتقای سلامت روان سایر دانشجویان تقدیر شد.

همچنین، از خانم کیانا حیدری جاغرق دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی تربیتی و کارشناس واحد آموزش، پژوهش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مرکز مشاوره و توانمندسازی تقدیر به عمل آمد.

نظر شما :